stop med at swipe efter jobs.

Du er landet det rigtige sted, hvis du leder efter et salgs- eller marketingjob. Vi er nemlig en af de største udbydere af jobs inden for din branche. Og det er ikke engang salgsgas.

find dit job her

kan du sælge sand i saraha?

Leder du efter dit næste sælgerjob, så læs videre her på siden. Vi kan nemlig hjælpe dig videre, hvad enten du er salgsassistent eller salgskonsulent. Dygtige sælgere hænger ikke på træerne, og hvis du er en af dem, kan vi nemt hjælpe dig videre i din søgen efter et job som salgsassistent eller salgskonsulent.

Når du søger et nyt sælgerjob, kan det være en fordel at have gjort dig klart, hvad dine styrker og svagheder er. Måske sidder du allerede i dag i et job som salgsassistent eller salgskonsulent og kan derfor vise en række flotte resultater frem. Eller måske er det dit første sælgerjob, du skal ud og søge. Uanset hvad, kan vi hjælpe dig videre i din jobsøgning.

langt mere end et cv.

Din faglighed er naturligvis vigtig, når vi matcher dig med et job. Men det er din personlighed, vaner og værdier også. Du skal jo passe ind på arbejdspladsen. Derfor er du aldrig blot et cv for os. Du er alt det, der gør dig til dig.

få nye jobs i din indbakke.

Tilmeld dig vores jobalarm. Så får du alle nye salgs- og marketingjobs tilsendt på mail, så snart vi modtager dem.

tilmeld dig her

må vi give dig et godt råd ...

... eller flere? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få vores bedste jobtips 4 gange om året.

tilmeld dig her

værktøjer til din jobsøgning.

Sshy. Sig det ikke til nogen. Men vi har samlet alle vores insidertips til at lande drømmejobbet på karriere360.

besøg karriere360

få adgang til specialister.

Dit cv bliver ikke læst af hvem som helst, når du opretter det hos os. Men af specialister, der ikke laver andet end at ansætte salgs- og marketingfolk som dig.

lad os hjælpe dig

sælger- og marketingjobs i hele landet.

Randstad dækker hele Danmark. Uanset hvor i landet, du er på udkig efter et sælgerjob eller et marketingjob, kan vi derfor hjælpe dig godt videre i din karriere. En af vores helt store fordele er, at vi både kender din branche indgående, og at vi samtidig har kontakt til mange arbejdsgivere, der søger sælgere eller marketingfolk.

Vores kontorer ligger jævnt fordelt i hele landet. Hvis du har brug for hjælp til at komme videre i din karriere som salgsassistent eller salgskonsulent, eller hvis du gerne vil have fingrene i et sælgerjob eller marketingjob, der endnu ikke er slået op, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så hjælper vores dygtige konsulenter dig videre mod drømmejobbet. 

Når du leder efter et sælgerjob eller et marketingjob, kan det være, at vi allerede kender den arbejdsgiver, der mangler netop dig. Mange af de sælger- og marketingjob, vi formidler, bliver nemlig aldrig slået op. Derfor er det en god idé at oprette dit CV i vores CV-database. Så kontakter vi dig, når vi hører om et sælger- eller marketingjob, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.

vi sidder klar

på 33 93 08 00.

Fortæl os, hvad du leder efter i din karriere. Hvem ved? Måske kan vi hjælpe …

opret dit cv.

To-tre minutter. Så er dit cv oprettet. Og vi kan begynde at hjælpe dig videre i karrieren. Uden at du selv skal gøre andet … end måske at krydse fingre.

upload dit cv her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle