find din nye vikar i kolding.

Mangler du et ekstra sæt hænder i Kolding eller et andet sted i Region Syddanmark, kan vi hjælpe dig. Vi kender mange vikarer inden for alle brancher, der kan hjælpe til i kortere eller længerevarende vikariater. Lad os finde den rette person til jobbet.

find en vikar i kolding

find den person, der sætter prikket over i’et.

I tilfælde af, at du står og mangler den helt rigtige person til et ledigt vikariat i Kolding eller et andet sted i Syddanmark, kan vi hjælpe dig. Vi kender nemlig allerede den person, du leder efter.

I vores store vikarkorps har vi kontakt til vikarer inden for alle brancher. Vi kender mennesker, der kan træde til fra dag til dag, og vi garanterer en høj kvalitet blandt vores vikarer. Desuden er vi eksperter i at matche virksomheder med mennesker, så du får en vikar, der passer ind både fagligt og personligt.

læs hvordan vi kan hjælpe

kontakt os på telefon.

75 50 70 80

Kolding

man-tors: 08:00-16:00

fre: 08:00-15:30

kontakt os

lad os finde din nye vikar.

Og brug din tid på det, der skaber værdi for din forretning. Vi er specialister i at finde de helt rette personer – i Kolding og i resten af landet.

læs mere her

en vikar til dit kolding-kontor.

Det kan være svært at finde en vikar til kontorarbejde, der kan løse opgaver på højt niveau fra start. I vores netværk af vikarer har vi kontakt til mange dygtige mennesker med kvalifikationer inden for administration, offentlig administration samt økonomi & kontor.

En af vores spidskompetencer er at matche de rigtig personer med de rigtige virksomheder. Når du booker en vikar hos os, sørger vi således altid for at finde en person, hvis værdisæt passer til den kultur, I har på din arbejdsplads.

one size fits no one.

Derfor laver vi altid individuelle løsninger. Vi ved, at din virksomhed er unik, og derfor skal din vikarløsning også være det.

læs om vores proces

book en vikar der kan skabe resultater.

Inden for salg & marketing skal der skabes resultater hurtigt. Hvis du har brug for en vikar, der kan markedsføre dine produkter ud til hele den rigtige målgruppe, eller en sælger, der sørger for gode salgstal fra dag et, og holder du til i Kolding eller Region Syddanmark, så lad os tage en snak om, hvem du står og mangler. Vores konsulenter er specialister i at finde den helt rigtige vikar i første forsøg.

få en fast konsulent.

Hos os får du tilknyttet en fast konsulent, der sætter sig grundigt ind i din virksomhed. På den måde kan vi finde den helt rigtige vikar til dig.

kontakt os

vikar i kolding inden for IT-, ingeniør- eller teknikbranchen.

Arbejder du med IT, eller som ingeniør eller tekniker, og har I brug for assistance på din arbejdsplads, kan vi hjælpe dig med at finde en vikar, der er blandt de dygtigste inden for branchen. Vi har nemlig specialister ansat til at rekruttere de dygtigste folk både til faste stillinger og vikariater.

Når du lader os hjælpe dig med at finde en vikar, får du tilknyttet en fast konsulent, der sætter sig ind i, hvilke faglige og personlige kompetencer, I leder efter i din virksomhed. Derudover kender vi vores vikarkorps indgående. På den måde kan vi hurtigt finde en vikar, der har de rette kompetencer og passer ind på din arbejdsplads.

hold dig opdateret omkring arbejdsmarkedet.

Vi afdækker trends og tendenser hele vejen rundt om arbejdsmarkedet.

gå til arbejdsmarkedet360

byg et solidt fundament.

Vi har gjort forarbejdet, så du kan bygge et solidt fundament. Står du og mangler arbejdskraft til din byggeplads i Kolding eller omegn, kan vi hjælpe dig. I vores netværk af vikarer har vi kontakt til mange forskellige faggrupper inden for bygge & anlæg, som kan træde til fra dag til dag.

Det samme gælder inden for lager & produktion. Også her er pålidelig arbejdskraft fundamentet for en sund forretning. Hvis du oplever sæsonudsving eller pludselig får en stor ordre ind, kan vores konsulenter hjælpe dig med at finde de vikarer, du mangler i Kolding og resten af Region Syddanmark.

vi er specialister i at finde specialister.

Hos Randstad har vi specialiceret os i at finde de dygtigste talenter indenfor mange forskellige brancher. Lad os finde din nye vikar.

læs hvordan her

vikarer til ledelse og legal i kolding og omegn.

Nogle stillinger er sværere at finde kvalificerede vikarer til end andre, og når det kommer til ledelse og legal, kan det føles som at lede efter en nål i en høstak. Heldigvis har vi været adskillige høstakke igennem og fundet alle nålene. Når du kontakter os har vi derfor allerede en kandidat til dit vikariat.

Du får din egen konsulent, der sætter sig ind i, hvilke behov din virksomhed har, og som ud fra det foreslår dig kandidater fra vores netværk af vikarer. Vores konsulenter er specialister i at matche mennesker med virksomheder. Skal vi også hjælpe dig?