skal vi hjælpe med din jobsøgning

De fleste der har prøvet at søge job gennem en periode, ved, at det kan være en fuldtidsbeskræftigelse i sig selv. For det tager tid at finde lige præcis det arbejde, der passer til lige præcis dine kvalifikationer. Så hvorfor ikke spare lidt tid og få Randstad til at hjælpe? Det er nemt og koster ikke en krone.

Det er nemt at lægge dit cv ind i vores cv-database. Du skal blot oplyse få deltaljer om dig selv og uploade et cv. Mange ledige stillinger bliver aldrig slået op, men udelukkende besat via cv-databasen, så det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på dit cv. På den måde hjælper du os til at finde de helt rigtige ledige job til dig.

leder du efter ledige stillinger?

Uanset hvor du befinder dig i din karriere og i din jobsøgning kan vi hjælpe dig videre. Vi har altid mange ledige stillinger opslået her på siden i hele landet. Her kan du med fordel holde dig opdateret, så du er klar til at søge, når det rette job bliver ledigt. 

Hos os finder du ledige stillinger inden for mange forskellige brancher. Vi slår desuden både fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, fastansættelser, vikariater, studiejob og praktikker op. Uanset hvilken jobtype, du gerne vil søge, kan vi derfor hjælpe dig videre.

Du kan som nævnt også oprette dig i vores cv-database. Så kontakter vi dig, når vi har et ledigt job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Vi lægger altid stor vægt på at matche den rette kandidat med den rette arbejdsgiver. For dig som jobsøger betyder det, at du får et job, som både giver dig glæde i hverdagen og fremmer din karriere.

hold dig opdateret på karrieren

tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

få vores bedste råd til din jobsøgning.

Har du styr på, hvordan du får den bedste effekt af din jobsøgning? Ellers kan du finde mange gode råde i vores karriereunivers, hvor vi giver vores bedste jobtips og karriereråd videre. Her kan du blandt andet læse om, hvordan du besætter ledige stillinger ved at skrive den bedste ansøgning, hvad du skal medtage i dit cv, og hvordan du forbereder dig til jobsamtalen.

Held og lykke med jobsøgningen!