At samarbejde med en HR-partner kan hjælpe din virksomhed med at få succes med rekrutteringsprocessen og øge fastholdelsesgraden blandt medarbejderne. Det er dog vigtigt at indse, at ikke alle HR-virksomheder er ens. For at hjælpe din virksomhed med at blive klogere på Randstads Inhouse Services, og hvad der gør os helt særlige, har vi samlet en liste over de typiske spørgsmål omkring vores ydelser.

hvad betyder onsite eller randstad inhouse services?

Randstad Inhouse Services, som er ideel for virksomheder med en større arbejdsstyrke, anvender en VOP-model (vendor on Premise). Det betyder for dig, at når du samarbejder med Randstad, får du adgang til en dedikeret konsulent, der arbejder hos dig – enten på kontoret eller på gulvet. Vores onsite-konsulenter er ikke kun et opkald væk. De er bogstavlig talt lige ved siden af dig.

Ja, du læste rigtigt. For Randstad Inhouse Services inkluderer en dedikeret konsulent, der er placeret fysisk hos dig. Vores konsulenter kan assistere dig med en række daglige opgaver forbundet med din fleksible arbejdsstyrke, såsom kommunikation med medarbejderne, onboarding, træning og vagtplanlægning. Det vigtigste er, at din dedikerede konsulent vil være tilgængelig med det samme, når der opstår behov og hjælper dig straks med forskellige udfordringer som f.eks. huller i vagtplanen på grund af uventet fravær.

Vi forstår, at hver virksomhed har forskellige behov og målsætninger, når det kommer til rekruttering og personaleledelse. Vores model giver din virksomhed mulighed for selv at vælge, hvilke opgaver og områder du ønsker, at vi skal varetage, og hvilke du foretrækker at blive ved med at håndtere selv.

Uanset hvilke typer ydelser din virksomhed har brug for, kan vores end-to-end-løsninger hjælpe din virksomhed med at forbedre HR-resultater og spare penge.

Vi har udarbejdet en kort brochure om, hvad du kan forvente af et samarbejde med Randstad Inhouse Services.

magnifying glass illustration

din onsite samarbejdspartner til fleksibel arbejdskraft.

download brochure

hvilke stillinger kan vi hjælpe med inden for produktion?

Randstad har hjulpet produktionsvirksomheder med at finde medarbejdere til ledige stillinger gennem årtier. Vores ekspertviden kombineret med vores avancerede HR-teknologi og innovative rekrutteringsstrategier gør os i stand til at ansætte kvalificerede kandidater på alle niveauer til din virksomhed.

Her er et udpluk af nogle af de stillinger, som vi lige nu hjælper produktionsvirksomheder med at besætte verden over.

ufaglærte medarbejdere

 • pluk og pak medarbejdere
 • produktionsmedarbejdere
 • medarbejdere til læsning
 • samlebåndsarbejdere
 • medarbejdere til opfyldning
 • materialebehandlere

faglærte medarbejdere

 • certificerede gaffeltruck-chauffører
 • maskinmekanikere
 • svejsere
 • CAD-designere
 • elektrikere
 • administrative medarbejdere

specialister og ledere

 • anlægsledere
 • compliance-specialister
 • IT-teknikere
 • produktionsingeniører
 • økonomimedarbejdere
 • produktionsmanager

Dette er blot et udvalg af de mange stillinger, som vi hjælper produktionsmedarbejdere med at besætte hvert år. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du vil have mere information om vores rekrutteringsløsninger, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at besætte de stillinger, som er vanskelige at rekruttere til.

to kvinder, der arbejder på et lager
to kvinder, der arbejder på et lager

hvad gør randstad inhouse services særlige? 

Med Randstads Inhouse Services tilbyder vi ikke bare en Randstad konsulent onsite hos dig. Du får en komplet løsning, og det betyder, at vores konsulent arbejder side om side med dit team for at løse udfordringerne, når de opstår. Det er ikke alt, for der er mange andre faktorer, der differentierer Randstad Inhouse Services fra konkurrenterne. Det inkluderer:

100% vagtdækning

Vi forstår de svingende produktionskrav, som arbejdsgivere i fremstillingsindustrien står over for. For at hjælpe vores kunder med at opfylde disse krav er vi specialiseret i at hjælpe arbejdsgivere med at finde de rigtige medarbejdere på det rigtige tidspunkt. Vores innovative medarbejderløsninger gør det muligt for producenter at opskalere medarbejderstaben i travle perioder og ligeledes nedskalere, når efterspørgslen falder.

avanceret vagtplanlægning 

Med Randstad Relevate Workforce Schedule udskifter vi traditionelle vagtplanlægningsskemaer i Excel eller Sheet med et digitalt værktøj, som giver dig 24/7 adgang til et altid opdateret overblik over vagtplan inkl. åbne vagter. Vores tilgang til vagtplanlægning tilbyder dig fleksibiliteten til at skifte mellem to forskellige tilgange – alt efter dine behov. Youplan giver dig fuld kontrol og sikrer dig et godt overblik over dine ressourcer, hvilket hjælper dig med at få mest muligt ud af din egen planlægning. Hvis du hellere vil outsource opgaven til os, kan du gøre det gennem Weplan, eller du kan finde frem til en god kombination mellem disse to metoder, så det fungerer bedst for dig. Vi kan endda hjælpe dig med skemalægning af medarbejdere, som ikke er ansat gennem Randstad.

Relevate Worckforce Scheduling opsættes specifikt til hver enkelt kundes behov eksempelvis i forhold til arbejdstider, pauser, arbejdstidsregler og medarbejdergrupper. Via den tilhørende app MyRandstad kan vikarerne nemt og enkelt acceptere og afslå jobtilbud, som er oprettet i portalen. Vikarerne har på den måde altid deres vagtplan lige ved hånden, og via push beskeder bliver de informeret om jobtilbud, vigtige notifikationer og nyheder.

skræddersyede løsninger

Vi har været i branchen længe nok til at vide, at ingen virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi udelukkende skræddersyede løsninger til rekruttering og medarbejderløsninger. Vores team vil altid tage sig tid til at forstå din forretning fuldt ud, og det samme gælder for processer, mål og ansættelsesudfordringer. Vi bruger denne information til at designe en detaljeret strategi, der passer præcis til din virksomhed, og som imødekommer de unikke behov, som du har.

besparelser og løbende forbedringer

Hos Randstad er vores hovedfokus at hjælpe din virksomhed med at spare både tid og penge ved at implementere omkostningsbesparende strategier og forbedrede forretningsprocesser. Dit team fra Randstad Inhouse Services vil modtage sparring fra Lean Six Sigma-specialister, der konstant tracker og analyserer dine forretningsprocesser for at holde øje med, hvor det er muligt at effektivisere og reducere omkostninger. Over tid vil Randstad Inhouse Services hjælpe din virksomhed med at at opleve en omkostningsbesparelse på 2-3 % af det samlede personaleforbrug.

magnifying glass illustration

din onsite samarbejdspartner til fleksibel arbejdskraft.

download brochure

hvordan måler vi resultater, og hvordan definerer du succes?

Vi måler succes ud fra dine ønsker. Det betyder, at vi tilpasser vores ydelser, så de matcher din virksomheds mål. I sidste ende er det nemlig dig, der kender din forretning bedst. I modsætning til nogle af vores konkurrenter, der indgår en aftale med deres egne målsætninger, stræber vi efter at skabe et samarbejde med vores kunder. Vi tager os tid til at forstå dine forretningsprocesser, identificere dine udfordringer og opnå en klar forståelse af, hvad succes er for dig og din virksomhed.

Ud fra den information kan vi udvikle rekrutteringsstrategier og personaleløsninger, der er skræddersyet til din virksomheds unikke behov. Ved at tilbyde skræddersyede løsninger hjælper vi din virksomhed med at opnå forbedrede ansættelsesresultater og bedre HR-processer.

Vi tror også fuld og fast på gennemsigtighed og løbende kommunikation. Randstad anvender kontinuerlig metric-rapportering til de mest afgørende KPI’er såsom omsætning, indfrielse og tilstedeværelsesrater. Dette rapporteringsniveau vil sørge for, at du hele tiden holdes opdateret omkring vores ydelsers succeser, og hvordan de stemmer overens med dine overordnede mål i vores kombinerede rekrutteringsindsats.

hvordan finder vi de bedste kandidater?

Hos Randstad er vores tilgang til rekruttering centreret om mennesket, hvor vi kombinerer den nyeste teknologi med vores menneskelige indsigter, så vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de kandidater, du mangler. Vi opretholder et stort netværk af højt kvalificerede kandidater. Når vi har mødtes med dig og fået en bedre forståelse for dine unikke behov i virksomheden, søger vi aktivt i vores netværk for at identificere potentielle kandidater, der er det helt rigtige match til din virksomhed.

Hvis vi ikke kan finde et match blandt vores kandidater, gør vi brug af markedsindsigter i kombination med en række rekrutteringsværktøjer for at identificere de bedste markedsføringskanaler. Dertil vil Randstads hjemmeside gøre det muligt at skabe synlighed omkring åbne positioner, så vi kan få fat på mulige kandidater.

hvad koster vores ydelser?

Vi designer vores løsninger ud fra hver enkelt kunde, og derfor er det vanskeligt for os at præcisere, hvad vores ydelser koster. Dog sætter vi pris på transparens, og det gælder også for vores priser. Når du mødes med en af vores medarbejdere for at diskutere dine specifikke behov, kan vi give dig et mere detaljeret estimat på prisen.

Der er dog særligt tre faktorer, der har en betydning for prisen:

 1. lønomkostninger - lønomkostninger er baseret på antallet af medarbejdere, der er brug for, samt tillægssatser. Lønomkostninger er baseret på antallet af medarbejdere, der er brug for, samt tillægssatser.
 2. direkte ydelser - disse omkostninger er baseret på de bestemte ydelser, som din virksomhed har brug for. Det kan være rekruttering, onboarding, træning eller strategisk planlægning af din arbejdsstyrke. Siden disse ydelser er 100 % skræddersyede, vil der være forskel på prisen alt efter behov.
 3. besparelser - vores innovative ansættelsesstrategier, avanceret HR-teknologi og fordelagtige planlægningsløsninger har hjulpet mange virksomheder med at spare penge på forskellige områder såsom færre opsigelser, højere produktivitet og færre overarbejdstimer.
to mænd og en kvinde taler på et lager
to mænd og en kvinde taler på et lager

hvad er vores tilgang til kandidatengagement og fastholdelse?

Vores research fortæller os, at øget medarbejderengagement leder til en højere fastholdelsesgrad. Denne faktor er kun én ud af mange årsager til, at engagement hos din medarbejderstab er en topprioritet. Faktisk er det en af årsagerne til, at vi altid tilbyder onsite-konsulenter til hver kunde.

Vores dedikerede konsulenter sidder ikke og venter på, at de ansatte kommer til dem. I stedet ser du dem ofte på gulvet, hvor de taler med dine medarbejdere og svarer på alle de spørgsmål, de måtte have. Vores onsite-konsulenter opretholder også en relation til medarbejderne gennem feedback, medarbejdersamtaler, pointerer mangler på arbejdspladsen og sørger for træning af medarbejderne.
Dertil gælder det, at vores dedikerede konsulenter kan håndtere hele onboarding-processen for at sikre et højt engagement blandt dine medarbejdere, og det gælder allerede fra førstedagen.

jeg har allerede samarbejdet med andre bureauer. hvorfor skal jeg kun vælge ét bureau?

Ordsproget “jo mere desto bedre” er ikke altid sandt, når det kommer til rekruttering. Faktisk kan det lede til forvirring, koste dyrt og mindske effektiviteten, hvis du har for mange mennesker til at håndtere forskellige opgaver i den samme proces.

Hos Randstad tilbyder vi løsninger inden for rekruttering og HR, der omfavner alle dele af processen. På den måde kan du undgå forvirring, og vi hjælper vores kunder med at strømline processerne og øge effektiviteten. At bruge ét team til at hjælpe med hele processen, mener vi, fører til bedre resultater og endnu bedre udfald.

Én af de bedste fordele ved at arbejde med os er, at du kun skal kommunikere med et enkelt bureau i stedet for at koordinere mellem forskellige. Når du samarbejder med Randstad, bliver dine konsulenter dine primære kontaktpersoner, som arbejder ved din side hele tiden. Disse onsite-ydelser tilføjer et ekstra lag af bekvemmelighed og effektivitet, som du ikke finder andre steder.

Også de direkte indsigter, som vores dedikerede konsulenter får gennem arbejdet side om side med dine medarbejdere, giver Randstad muligheden for at udfylde selv de sværeste roller og effektivt styre en udfordret medarbejderstab som længerevarende vikaransættelser.

Vi har udarbejdet en kort brochure om, hvad du kan forvente af et samarbejde med Randstad Inhouse Services.

om eksperten
author lars kjaerulf
author lars kjaerulf

Lars Kjærulf

director, operational talent solutions

Lars er overordnet ansvarlig for Randstad Operational Talent Solutions og Randstad Inhouse Services i Danmark. Lars har en stærk forståelse for virksomheders HR-udfordringer og begrænsninger og bidrager med sine mange års erfaring indenfor bemandingsløsninger, personaleoptimeringer og procesoptimering til at skabe værdi for vores kunder med behov for en stor fleksibel arbejdsstyrke.

hold dig opdateret om de seneste nyheder, trends og tendenser om rekruttering og arbejdsmarkedet.

tilmeld