hvad kan vi tilbyde?

Uanset hvor langt du er nået i din karriere, kan du finde nye spændende stillinger hos Randstad. Det gælder naturligvis fuldtidsstillinger, som vi formidler på alle organisationsniveauer og inden for mange forskellige fagområder. Men vi har også mange deltidsstillinger til dig, der måske ønsker lidt ekstra tid til at videreuddanne dig eller pleje familien.

Derudover tilbyder vi studiejobs hos virksomheder i både Aalborg og resten af Region Nordjylland. Studiejobs giver dig mulighed for at få praktisk joberfaring, der kan supplere din teoretiske viden fra studiet. Og måske endnu vigtigere kan du med et studiejob skabe gode kontakter i virksomheder og måske på sigt lande en fast fuldtidsstilling.

randstads ledige stillinger og cv-database.

søg job i aalborg og andre byer i region nordjylland

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, skal du lægge dit cv ind i vores cv-database. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at vi søger i databasen via nøgleord, fx ”truckcertifikat”, ”lagerchef” og ”track & trace”. Jo bedre søgeord du har i dit cv, jo større chance har vi altså for at finde det rigtige job til dig.

Ud over at oprette dig i cv-databasen kan det være en god idé at kigge vores ledige stillinger i Aalborg og resten af Region Nordjylland igennem. Husk, at selvom dit drømmejob ikke ligger online lige nu, kan det være på vej. Vi slår nemlig hele tiden nye spændende stillinger op på siden. Er du klar til nye udfordringer, så søg job i Aalborg eller omegn nu …

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her