er du klar til at prøve noget nyt?

Så søg et job i København og lad os hjælpe med at finde det.

Hos Randstad kan vi finde stillinger til dig, uanset hvor du befinder dig i livet. Blandt andet har vi mange fuldtidsstillinger inden for forskellige brancher og fagområder. Selvom stillingerne fordeler sig på alle organisationsniveauer, er det typisk her, at du finder mange af karriere- og lederstillingerne.

Det kan også være en idé at overveje en deltidsstilling, fx hvis du ønsker mere overskud til at tage dig af familien, videreuddanne dig eller etablere din egen virksomhed. Er du på jagt efter deltidsstillinger, kan du også finde dem blandt vores ledige stillinger.

Derudover har vi jobs til studerende, der har lyst til at supplere deres SU, samtidig med at de erhverver sig praktisk erfaring. Studiejobs er også en oplagt mulighed for alle, der vil skabe sig et professionelt netværk, som senere kan bane vejen for en fast stilling.

Vi fokuserer primært på stillinger inden for produktion, lager, økonomi, administration og lignende. Når det gælder ansættelse af specialister og ledere inden for it og engineering har vi en selvstændig afdeling, Randstad Professionals. 

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her