få vikarjob via vikarbureau i københavn.

Er du på jagt efter et vikarjob i København? Så kan du få adgang til masser af spændende vikarstillinger gennem Randstad. Tjek vores ledige vikarstillinger i København, eller læg dit cv ind i vores cv-database over vikarer.

opret dit cv her

find dit vikarjob med det samme.

Vil du gå på opdagelse blandt de ledige vikarstillinger hos vores vikarbureau i København. 

se ledige stillinger her

cv-database.

Er der ikke lige noget, som passer dig, kan du oprette dit cv i vores cv-database. Så ringer eller skriver vi til dig, når vi har et vikariat, der matcher din profil og dine ønsker.

opret dit cv i vores cv-database her

randstads vikarbureau i københavn dækker hele sjælland.

Fra vores vikarbureau i København dækker vi hele Region Hovedstaden, blandt andet Ballerup, Birkerød, Dragør, Farum, Fredensborg, Frederikssund, Frederiksværk, Gilleleje, Hillerød, Hørsholm, Frederiksberg, Taastrup, Værløse og København, samt hele Region Sjælland, blandt andet Bornholm, Kalundborg, Korsør, Køge, Lolland-Falster, Nakskov, Nykøbing F, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Sorø.

Takket være vores størrelse og tætte tilknytning til private og offentlige virksomheder i lokalområdet har vi altid mange ledige vikarjob til dig, både i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Vores vikariater spænder over mange forskellige arbejdsområder.

  • Teknik og ingeniør
  • Økonomi og regnskab
  • Administration
  • Life science
  • Lager og produktion
  • Kantine

hvorfor er et vikariat en god idé?

Der er flere grunde til, at et vikariat kan være en attraktiv karrierevej. For det første munder mange vikariater ud i en fastansættelse, hvis alle parter er glade for samarbejdet. Dernæst giver et vikariat erfaring, viden og kontakter, som du kan bruge til at finde en fast stilling hos en anden arbejdsgiver.

Det kan dog også i sig selv være meget interessant at arbejde som vikar. Det skyldes, at du får større fleksibilitet og alsidighed som vikar, end du får i de fleste faste stillinger. Blandt andet giver vikarjob dig ofte mulighed for at skifte mellem forskellige afdelinger og arbejdsgivere.

find os.

Randstad er et af landets største vikarbureauer med kontorer over hele landet, blandt andet i København. 

kontakt vores kontor i København

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her