hvor skal vi bygge og hvor skal vi bo?

Uanset hvor i landet, du bygger og bor, kan du finde dit næste job inden for bygge & anlæg hos os.

se ledige stillinger nu

job som maskinmester.

Søger du job som maskinmester? Så lad os hjælpe dig. Vi kender altid temperaturen på arbejdsmarkedet. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde et nyt job som maskinmester. Uanset om du allerede er i job, eller om du er ledig, bygger vores vejledning på en massiv viden.

Vi kender mange, der har stået i din situation – og vi kender sandsynligvis også en, der leder efter dig. Hvor i landet, du holder til, er ikke vigtigt. Vi har kontakt til arbejdsgivere i hele Danmark.

Har du overvejet at kickstarte din jobsøgning med et vikariat? Det kan være en god vej ind på byggepladsen. Og hvem ved – måske finder du det job som maskinmester, du har gået og drømt om ved at starte som vikar.

opret dit cv hos os

registrer her

sparring om din karriere.

Savner du nogen at snakke med om din karriere? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

kontakt os i dag

dygtige folk indenfor bygning og konstruktion

Er du bygningskonstruktør?

Dygtige bygningskonstruktører er altafgørende på enhver byggeplads landet over. Hvis du søger job som bygningskonstruktør, kan vi hjælpe dig. Vi kender arbejdsmarkedet og arbejdsgiverne. Hvis du har brug for råd og sparring omkring din karriere, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvem ved – måske kommer du et skridt nærmere dit nye job som bygningskonstruktør.

Når du er på udkig efter et nyt job som bygningskonstruktør anbefaler vi, at du holder dig opdateret i vores ledige stillinger. Du kan også tilmelde dig vores jobalarm. Så kontakter vi dig, når vi har et ledigt job som bygningskonstruktør opslået.

lad os bygge din karriere sammen.

Søger du et fast job som maskinmester, et vikariat som byggeleder eller måske en deltidsstilling som bygningskonstruktør? Find det job, du drømmer om, hos os.

kom nærmere drømmejobbet

hvad med et vikariat?

Uanset om du søger job som byggeleder, maskinmester, bygningskonstruktør eller noget helt fjerde, kan et vikariat være en god måde at kickstarte din karriere på. Der er mange fordele ved at være vikar. Hvis du er vikar over en længere periode, kommer du til at stifte bekendtskab med mange forskellige arbejdspladser. Du kommer formentligt også til at opbygge mange forskellige kompetencer. Sidst men ikke mindst kan en periode med vikarjob gøre dig klogere på, hvilket job, du ønsker dig.

venter du på det helt rigtige jobopslag?

Tilmeld dig vores jobalarm – så kontakter vi dig, når drømmejobbet bliver ledigt.

tilmeld dig jobalarmen her

find job som byggeleder.

Hvis du er på udkig efter et job som byggeleder, kan vi hjælpe dig. En god byggeleder er vigtig for et succesfuldt byggeri. I vores jobbank kan du finde ledige job som byggeleder. Du kan også oprette dit cv hos os – så kontakter vi dig, hvis vi finder et byggeleder-job, der matcher dine ønsker og kvalifikationer.

Uanset hvor du er i din karriere, kan vi hjælpe dig videre. Vi har erfaring med at hjælpe ledige byggeledere i job. Hvis du ikke ved, hvad dit næste træk bør være, er du altid velkommen til at kontakte os og få sparring på din situation.

karriere 360 – hold dig opdateret

Ved du, hvad der sker på arbejdsmarkedet? Vi giver dig alle de nyeste tendenser.

læs mere her

trends og tendenser på arbejdsmarkedet.

Når du søger nyt job, kan det være en fordel, hvis du holder dig opdateret omkring trends og tendenser på arbejdsmarkedet. Hos Randstad har vi samlet alle vores nyeste indsigter og alle vores bedste råd. Vi kalder det karriere360, fordi vi kommer hele vejen rundt.

Uanset om du søger job som maskinmester, bygningskonstruktør, byggeleder eller noget helt fjerde inden for bygge & anlæg, kan vores indsigter og råd hjælpe dig med at komme tættere på drømmejobbet. Du finder også gode råd om, hvordan du skriver den bedste ansøgning og forbereder dig inden jobsamtalen. Uanset hvor i jobsøgningsprocessen, du befinder dig, har vi prøvet det før – og derfor kan vi hjælpe dig godt videre.

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle