Midlertidigt ansatte spiller en afgørende rolle for mange virksomheder og i sidste ende for deres resultater og succes.

Fleksibel bemanding – og især evnen til at erhverve særlige færdigheder med kort varsel eller til at op- og nedjustere din kapacitet i overensstemmelse med sæsonbestemte tendenser og kundernes efterspørgsel – kan vise sig at være særlig vigtig i konkurrenceprægede, hurtigt udviklende brancher som f.eks. bilindustrien, fremstilling, og logistik.

Ved at bruge midlertidge ansættelser kan du også opnå praktiske, daglige fordele som f.eks.:

 • Færre udgifter til overarbejde
 • Udfyldelse af kapacitetshuller som følge af fravær og personaleudskiftning
 • Billigere og hurtigere ansættelse end fastansættelser

Vi hjælper vores kunder med at opnå disse fordele med Randstad Inhouse Services (RIS), vores dedikerede on-site løsning til levering af fleksibel arbejdskraft.

Lad os se nærmere på hvordan visse aspekter af, hvordan det fungerer, og nogle af de måder, det kan gavne din virksomhed på.

MagnifyingGlass_illustration_UseBackgroundRed_RGB

hvordan du kan arbejde med en langsigtet strategi for vikaransættelser.

download case study

on-site løsninger

RIS er en on-site ydelse, hvilket betyder, at vi stiller et dedikeret team til rådighed, som arbejder tæt sammen med dig i din virksomhed. Dette giver mange fordele, hvoraf en af dem er den dybe forståelse af din virksomhed, som vi udvikler ved at være fysisk tilstede. Vores teams får et direkte indblik i, hvordan din virksomhed fungerer, hvad du gør godt, hvilke hindringer du oftest støder på, og hvor der er mulighed for forbedringer.

Dit account team vil være i stand til at give dig indsigt i, hvorfor du måske støder på visse udfordringer og – endnu vigtigere – hvad du kan gøre for at løse de grundlæggende årsager til disse problemer.

En anden vigtig fordel ved at have en konsulent fysisk tilstede i din virksomhed er vores care program, som fokuserer på at hjælpe dig med at opbygge de stærkest mulige relationer med dine eksisterende medarbejdere. Fra deres position på gulvet i din virksomhed og i den daglige drift, kan vores process managers mærke og måle stemningen og  finde frem til dine medarbejderes mest almindelige bekymringer, prioriteter og spørgsmål.

Dette er en vigtig fordel, hvis du f.eks. ønsker at skabe et godt arbejdsmiljø, opbygge et stærkt employer brand og reducere personaleomsætningen.

image
image

et dedikeret account team

Når du indgår et samarbejde med RIS, får du tildelt et dedikeret account team bestående af:

 • En kommerciel manager
 • En account specialist
 • En process manager

Dette team støttes af eksperter med speciale inden for områder som sikkerhed, jura og compliance, hvilket betyder, at du får en omfattende, holistisk service, der gavner din organisation på forskellige måder.

De teams, som vi stiller til rådighed for vores kunder, afspejler vores engagement i at skabe løbende forbedringer, hvilket hjælper os med at opbygge langsigtede, varige relationer. Vi kan hjælpe dig med fleksibel bemanding, workforce management og andre aktuelle udfordringer i. din arbejdsstyrke, men vi er også dedikeret til at levere bredere løsninger og resultater, der baner vejen for bæredygtig vækst og succes.

Desuden er det, at du har et account team til rådighed onsite i din virksomhed afgørende for opbygningen af tillid og fortrolighed i arbejdsforholdet. Når du står over for en situation, der kræver hurtige og effektive løsninger – f.eks. at udfylde hullerne i arbejdsstyrken på grund af uventet fravær – skal du have tillid til, at dit team kan træde til og levere de rigtige resultater.

Omfanget af vores engagement er helt op til dig. Alle vores kunder har fuld kontrol over, hvilke opgaver de ønsker at overdrage til RIS, og hvilke de ønsker at holde for sig selv.

forstå dit marked

Vi har årtiers erfaring inden for brancher som fremstilling, logistik og bilindustrien. De tætte partnerskaber, vi har med kunder i disse segmenter, hjælper os med at holde os ajour med de seneste tendenser, udviklinger og udfordringer, som de står over for.

Det betyder, at vi har en unik position til at støtte andre virksomheder ved at levere resultater og indsigt fra research, der kan føre til en mere relevant og lydhør workforce management.

bilindustrien bør virksomhederne for eksempel være i stand til at følge med de hurtigt skiftende tendenser, der er relevante for talent acquisition og medarbejdernes forventninger, f.eks.:

 • Behovet for ny kompetence inden for design og fremstilling for at afspejle overgangen til elektriske køretøjer og nye teknologier som f.eks. selvkørende biler
 • Sundheds- og sikkerhedsprioriteter blandt medarbejdere på gulvet
 • Interesse for fleksibelt arbejde og remote arbejde

En af de største fordele, du kan få ved at samarbejde med os, er en større forståelse af din branche og den retning, den bevæger sig i. Vi kan også holde dig ajour med vores seneste indsigt i employer branding, hvilket hjælper dig med at forstå jobsøgernes behov, og hvordan du kan appellere til dem.

Ifølge vores Employer Brand Research 2021-rapport er økonomisk sundhed den vigtigste værdi, der tilskrives alle fem af de mest attraktive brancher i verden.

Da RIS leverer dedikerede konsulenter og specialister onsite i din virksomhed, har du altid hurtig adgang til værdifuld indsigt og viden om branchen.

MagnifyingGlass_illustration_UseBackgroundRed_RGB

hvordan du kan arbejde med en langsigtet strategi for vikaransættelser.

download case study

find de medarbejdere, du har brug for

Det bør altid være en topprioritet at tiltrække og fastholde de medarbejdere, du har brug for for at nå dine vigtigste forretningsmål (uanset om det er i form af midlertidig arbejdskraft eller fastansat personale). I nogle tilfælde – f.eks. når du skal imødekomme en pludselig stigning i kundeefterspørgslen – er det afgørende, at du kan identificere og rekruttere dygtige medarbejdere hurtigt.

Dette er et område, hvor RIS giver vores kunder en enorm værdi. Vi har et omfattende netværk af kvalificerede og forhåndsscreenede kandidater, som er klar til at påbegynde arbejdet med kort varsel. På baggrund af vores viden og forståelse af din virksomhed, som vi opbygger ved at være fysisk til stede og mødes med relevante interessenter i din organisation, kan vi finde og anbefale kandidater, der vil passe godt til din arbejdsplads og den pågældende stilling.

Du har også mulighed for at anlægge et bredere perspektiv og annoncere ledige stillinger på det bredere arbejdsmarked. I dette tilfælde kan vi hjælpe dig med at finde de mest hensigtsmæssige markedsføringskanaler samt give dig markedsindsigt og rekrutteringsværktøjer til at optimere processen. 

reducér omkostningerne

RIS har opnået gode resultater med at hjælpe vores kunder med at opnå reduktioner i deres samlede personaleudgifter på mindst 2 %.

Der er forskellige måder at opnå disse økonomiske gevinster på. Her er nogle eksempler: 

Hurtigere og mere effektiv rekruttering: Jo mindre tid du skal bruge på din ansættelsescyklus, jo mere sparer du. HR-medarbejderne kan bruge færre timer på administration og mere på aktiviteter, der skaber værdi for virksomheden.

Reducerede omkostninger til overarbejde: Hvis du kan ansætte dygtige vikarer til at øge kapaciteten med kort varsel, behøver du ikke at bekymre dig om at dække overarbejdsomkostningerne for fastansatte medarbejdere.

Højere produktivitet:Når du har de rigtige medarbejdere på det rigtige tidspunkt, øger du dit output, øger effektiviteten og mindsker risikoen for at gå glip af værdifulde forretningsmuligheder.

Reduceret omsætning:Det er dyrt at miste medarbejdere og skulle erstatte dem, og der er en række omkostninger, der skal tages hensyn til. Vores  care program kan hjælpe dig med at forbedre din forståelse for din arbejdsstyrke og opretholde medarbejdertilfredsheden.

Sæsonbestemt fleksibilitet:Brancher som fremstillingsindustrien er stærkt påvirket af sæsonbestemte tendenser. En stærk, fleksibel personalestrategi gør det lettere for dig at op- og nedjustere din arbejdsstyrke, så du altid har det rigtige antal medarbejdere til rådighed på det rigtige tidspunkt. 

engagement og fastholdelse

At give medarbejderne en positiv oplevelse er et værdifuldt mål for enhver virksomhed. Hvis medarbejderne føler sig engagerede og glade for at arbejde for dig, vil de være mere produktive og mindre tilbøjelige til at forlade virksomheden. Ud over at det er værdifuldt på kort sigt, hjælper det dig med at opbygge et positivt employer brand, hvilket er gavnligt for dine fremtidige rekrutteringsaktiviteter.

En af de mange grunde til, at RIS prioriterer at have konsulenter og procesledere på onsite hos vores kunder, er, at de kan komme ud på gulvet på din arbejdsplads og mødes med folk. Ved at kommunikere med dine medarbejdere ansigt til ansigt, besvare deres spørgsmål og lytte til deres bekymringer kan dit team komme med relevante anbefalinger for at fremme engagementet.

Vi kan også yde støtte til vigtige aspekter af medarbejderoplevelsen, der bidrager til engagement og fastholdelse, herunder:

Onboarding og introduktion:Det er afgørende at have disse processer på plads, hvis du ønsker at starte forholdet til nye medarbejdere på det bedst mulige grundlag.

Træning og uddannelse:Sørg for at give medarbejderne de færdigheder, de har brug for for at kunne arbejde effektivt og øge deres fremtidige beskæftigelsesegnethed.

Resultatvurderinger:Hold styr på, hvordan de enkelte medarbejdere klarer sig, og sæt mål for løbende forbedringer.

resultater for kunderne

Her er nogle af de resultater, som RIS har leveret til tidligere kunder:

 • Besparelser på 10 % i lønomkostninger pr. medarbejder, opnået gennem et program til omstrukturering af vagtmønstre
 • En reduktion af overarbejdsomkostningerne på 9,5 % efter identifikation af en kritisk kvalifikationsmangel, der muliggjorde en højere operationel effektivitet
 • Forbedret træning og uddannelse, hvilket har ført til en 80 % reduktion i fejl og kundeproblemer.

Og her er nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået fra tilfredse kunder:

"Randstad Inhouse Services har skabt en skræddersyet rekrutteringsløsning, som er tilpasset vores driftsmæssige og beregnede forretningskrav. De arbejder som en strategisk partner onsite og håndterer vores midlertidige og permanente ressourcebehov på tværs af både generelle og specialiserede funktionelle roller."

- HR-direktør, EMEA – Global medicinalvirksomhed

 

"Kvaliteten af de kandidater, som Randstad leverede, var af meget højere kvalitet, end vi nogensinde selv har været i stand til at tiltrække, og hele masseansættelsesprocessen blev gennemført professionelt og inden for de tidsrammer, vi havde fastsat."

- HR Manager – Stor bilproducent

 

Hvis du vil have yderligere indsigt i, hvordan RIS kan gavne din virksomhed, kan du hente vores case study, der viser, hvordan vi hjalp en global produktionsvirksomhed med at skabe en ny løsning for midlertidig ansættelse af personale.

MagnifyingGlass_illustration_UseBackgroundRed_RGB

hvordan du kan arbejde med en langsigtet strategi for vikaransættelser.

download case study
om eksperten
author lars kjaerulf
author lars kjaerulf

Lars Kjærulf

director, operational talent solutions

Lars er overordnet ansvarlig for Randstad Operational Talent Solutions og Randstad Inhouse Services i Danmark. Lars har en stærk forståelse for virksomheders HR-udfordringer og begrænsninger og bidrager med sine mange års erfaring indenfor bemandingsløsninger, personaleoptimeringer og procesoptimering til at skabe værdi for vores kunder med behov for en stor fleksibel arbejdsstyrke.

hold dig opdateret om de seneste nyheder, trends og tendenser om rekruttering og arbejdsmarkedet.

tilmeld