skal vi tale teknik?

Som ingeniør eller tekniker ved du, hvad du taler om. Det gør vi også. For vi har konsulenter, der kun rekrutterer folk som dig. Så når du fortæller, hvad du vil have i dit næste job, forstår vi dig … helt ned til de små tekniske detaljer.

find dit job her

find dit næste ingeniørjob.

Er du ingeniør, og er du på udkig efter et job, kan vi hjælpe dig. Med et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og arbejdsgiverne ved vi altid, hvad der rører sig. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde dit næste ingeniørjob.

Vi er naturligvis klar over, at dygtige ingeniører er efterspurgte, og at du derfor kan vælge at arbejde mange forskellige steder som ingeniør. Hos Randstad er vi eksperter i at matche ingeniører med den rette arbejdsplads. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde det rette ingeniørjob i første forsøg.

alle vil have dig.

Der er stor efterspørgsel på ingeniører og teknikere. Men selvom man kan vælge frit på alle hylder, er det rart at finde den rette. Og det kan vi hjælpe dig med. Både inden for bygge og anlæg, biotek, energi, forsyning og meget andet.

opret dit cv

job som teknisk designer.

Leder du efter job som teknisk designer, så lad os hjælpe dig med at finde din nye arbejdsplads. Uanset om du har et job eller ej, anbefaler vi, at du holder dig opdateret om nye ledige job som teknisk designer i vores jobbank.

Hvis du ikke er helt klar over hvilken vej, du gerne vil gå karrieremæssigt, kan du overveje at starte som vikar. På den måde kan du prøve flere forskellige job som teknisk designer af. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du gerne vil lave på længere sigt. Vi kender mange virksomheder, der ansætter tekniske designere, ingeniører, industriteknikere og lignende – og vi kan derfor hjælpe dig med at finde et nyt job.

karriereråd

Vil du have et godt råd af nogen, der kender din branche? Så ring eller skriv. Vi har fingeren på pulsen og kan rådgive dig, når du vil skrifte job, uanset om du er ingeniør eller tekniker.

tal med os

få nye jobs i din indbakke.

Tilmeld dig vores jobalarm. Så får du alle nye ingeniør- og teknikerjobs tilsendt på mail, så snart vi modtager dem.

tilmeld dig her

må vi give dig et godt råd ...

... eller flere? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få vores bedste jobtips 4 gange om året.

tilmeld dig her

værktøjer til din jobsøgning.

Sshy. Sig det ikke til nogen. Men vi har samlet alle vores insidertips til at lande drømmejobbet på karriere360.

besøg karriere360

få adgang til et specialistteam.

Det er ikke hvem som helst, der læser dit cv, når du opretter det hos os. Men specialister, som ikke laver andet end at rekruttere ingeniører og teknikere som dig.

lad os hjælpe dig

søger du job som industritekniker?

Er du industritekniker, og er du på udkig efter et nyt job? Så lad os hjælpe dig. Vi er vant til at matche de rette ingeniør- og teknikerjob med de rette kandidater. Vi kan derfor hjælpe dig med at lande på den helt rette hylde.

Vi anbefaler, at du holder dig opdateret i vores jobbank. Her kan du se, hvilke ledige industriteknikerjob, der er. Hvis du har brug for råd eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også oprette en jobalarm. Så får du en e-mail, når vi slår et industriteknikerjob op.

få råd fra eksperter

på 33 93 08 00.

Tal med en konsulent, der kender dit marked til bunds. Og lad os hjælpe dig videre.

contractor-job i hele landet.

Uanset hvor i Danmark, du holder til, kan vi hjælpe dig med at finde dit næste contractor-job. Vi kender til byggepladser, der søger contractors i hele landet. Hvis vi ikke lige har drømmejobbet opslået, kan du oprette dit cv i vores cv-database. Så kontakter vi dig, når den rette contractor-stilling tikker ind i vores netværk.

I vores jobbank kan du finde alle opslåede contractor-stillinger under ingeniør & teknik. Det er en fordel, hvis du tjekker jobbanken jævnligt, så du ikke går glip af det helt rigtige jobopslag.

opret dit cv.

To minutter. Så er du oprettet, og vi kan begynde at matche dit cv med de nye jobs, vi modtager. 

upload dit cv her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle